На Львівщині в смт Олесько Буського району відкрито дистанційний  центр надання адміністративних послуг

На Львівщині в смт Олесько Буського району відкрито дистанційний центр надання адміністративних послуг

24.04.13 10:37 0 1090
23 квітня перший  заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Матолич  взяв участь у відкритті дистанційного центру надання адміністративних послуг в в смт Олесько Буського району.

Отримання адміністративних послуг за посередництвом поштових відділень запропоновано громадянам як альтернатива існуючій системі надання адміністративних послуг державними органами. Особливу увагу приділено сільським місцевостям, які на матимуть можливість отримати адміністративні послуги не виходячи з дому, а передаючи необхідні документи працівниками пошти.

У ході реалізації проекту забезпечується створення пунктів дистанційного надання адміністративних послуг в Буському, Пустомитівському та Турківському районах (по 10 поштових відділень у кожному). Зокрема, надання адміністративних послуг буде здійснюватися через поштові відділення в 10 визначених сільських радах Буського, Пустомитівського та Турківського району.

В Буському районі надання адміністративних послуг буде також здійснюватися через поштові відділення в с.Заводське, с.Задвір’я, смт.Красне, с.Куткір, с.Ожидів, смт.Олесько, с.Новий Милятин, с.Соколя,  с.Топорів, с.Тур’є;

Довідка:

Закон України «Про адміністративні послуги» прийнятий Верховною Радою України 6 вересня 2012 року і введений в дію 6 жовтня 2012 р.

Адміністративна послуга – результат здійснення владних повноважень суб’єктом надання адміністративних послуг за заявою фізичної або юридичної особи, спрямований на набуття, зміну чи припинення прав та/або обов’язків такої особи відповідно до закону.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 1 червня 2013 року ...
Наступна новина: На Рівненщині ярими ...

КОМЕНТАРІ