В обласному чемпіонаті з гри «Що? Де? Коли?» перемогла команда Львівського національного університету ім.І.Франка

В обласному чемпіонаті з гри «Що? Де? Коли?» перемогла команда Львівського національного університету ім.І.Франка

24.04.13 11:42 0 779
20-21 квітня у львівському молодіжному клубі «Пікассо» відбулися змагання Весняного чемпіонату Львівської області з гри «Що? Де? Коли?».

Перемогу в турнірі здобула команда молодих науковців Львівського національного університету імені Івана Франка «Дракони ймовірності» у складі: Андрія Середницького (капітан), Івана Карбовника, Андрія Горбунова, Андрія Пехника, Галини Синєокої, Володимира Войтюка. Друге місце посіли «Герцоги миру» (Львів, капітан – Богдан Лозинський), а третє – «Хамелеон» (Львівська область, капітан – Христина Поліщук). Найкращою серед команд з-за меж Львівщини виявилася Чернівецька «5-й елемент» (капітан – Степан Житарюк), яка символічно посіла 5-е місце.

Зазначимо, загалом у чемпіонаті взяла участь 41 команда із Львівської, Івано-Франківської, Рівненської та Чернівецької областей.

Окрім другого місця в турнірній таблиці, команді «Герцоги миру» вдалося вибороти путівку на Перший Національний Кубок України з гри «Що? Де? Коли?», яка розігрувалася у багатоетапному турнірі серед кращих команд знавців Західної України. Нагадаємо, що змагання за Національний Кубок пройдуть у Львові 11-12 травня цього року.

Переможці змагань нагороджені призами від спонсора змагань – «Львівської пивоварні».

Організатори чемпіонату: Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості (ЛОЛІТ) та управління сім’ї та молоді департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді облдержадміністрації.

Детальніша інформація на сайті: www.lolit.org.ua.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівщина: Протягом ...

КОМЕНТАРІ