Молоді львів’яни з особливими потребами побували на матчі чвертьфіналу Кубка України з футболу в Донецьку

Молоді львів’яни з особливими потребами побували на матчі чвертьфіналу Кубка України з футболу в Донецьку

24.04.13 14:28 0 803
Львів’яни вміють вболівати. Кілька місяців тому до Львівської міської ради звернулась ініціативна група молодих людей з особливими потребами, які водночас є палкими шанувальниками футбольної команди «Карпати» (Львів), з проханням допомогти в організації поїздки на матч ? фіналу Кубка України з футболу між донецьким «Шахтарем» та львівськими «Карпатами». Так, завдяки спільним зусиллям управління соціального захисту та управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради вдалось підготувати довгоочікувану поїздку для вісьмох львів’ян-вболівальників з особливими потребами та вісьмох супроводжуючих осіб.

— Ми щиро вдячні за допомогу та розуміння наших потреб. Ми дуже щасливі, враження не забутні. Сподіваємось, що і надалі в нас буде можливість підтримувати улюблену команду. — кажуть учасники поїздки

Нагадаємо, що матч ? фіналу Кубка України з футболу між донецьким «Шахтарем» та львівськими «Карпатами», відбувся 16 квітня 2013 року, на стадіоні «Донбас-Арена», й закінчився з рахунком 2:1 на користь господарів.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: На Рівненщині із пошти ...

КОМЕНТАРІ