На Львівщині співробітники міліції впіймали підозрюваного в організації терористичної діяльності

На Львівщині співробітники міліції впіймали підозрюваного в організації терористичної діяльності

24.04.13 13:08 0 747
У місті Червоноград Львівської області співробітники міліції затримали громадянина іноземної держави, який перебував у розшуку на території іншої країни - за організацію терористичної діяльності.

У Головне управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області надійшло розшукове завдання від УФСБ Російської Федерації у Тюменській області щодо розшуку громадянина Російської Федерації, 1980 року народження, обвинувачуваного в організації діяльності релігійного об’єднання. У розшуку вказаний зловмисник перебував з 2012 року.

Щодо вказаної вище особи судом прийнято рішення про заборону його діяльності у зв’язку із здійсненням екстремістської діяльності, а також публічних закликів до здійснення терористичної діяльності та публічне виправдання тероризму.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів, співробітники міліції з’ясували, що розшукуваний разом з дружиною з жовтня 2012 року переховується на території України, а саме - у місті Червоноград Львівської області, де винаймає квартиру.

Учора, 22 квітня, працівники Управління карного розшуку ГУ МВС України у Львівській області вказаного вище чоловіка затримали у місті Червоноград - поблизу місця проживання. Про подію одразу було повідомлено правоохоронні органи Російської Федерації для вирішення питання про його екстрадицію.

Окрім того, зараз працівники міліції перевіряють інформацію про вчинення іноземцем правопорушень чи злочинів на території України.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ