На Львівщині у Трускавці міліціонери впіймали чоловіка, який чотири рази намагався збути підроблені гроші

На Львівщині у Трускавці міліціонери впіймали чоловіка, який чотири рази намагався збути підроблені гроші

24.04.13 09:13 0 902
Чотири рази намагався збути підроблену купюру номіналом 100 гривень 24-річний житель міста Стебника. Знаючи про те, що чинить злочин, молодик все ж не опирався великому бажанню збути «фальшивку».

У місті Трускавці працівники місцевої міліції «на гарячому» впіймали чоловіка, 24-річного жителя міста Стебник, який намагався збути в одній з аптек підроблену грошову купюру номіналом 100 гривень.

Як розповів начальник відділу Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю Трускавецького міського відділу міліції капітана міліції Сергій Коваль, у своїх поясненнях правоохоронцям, чоловік вказав, що 100 гривень він знайшов: гроші лежали біля смітника.

Піднявши «знахідку», чоловік вирішив її обміняти на одяг. Спершу він хотів купити футболку. Однак, продавець помітила, що гроші містять ознаки підробки і повідомила про це чоловікові. Натомість останній вирішив використати другий, третій та четвертий шанси «здати» різним продавцям купюру, намагаючись купити одяг, квіти і навіть ліки. У кожному з випадків торговці вказували, що ці гроші - «фальшивка». Усі вказані вище випадки, про які розповів міліціонерам зловмисник, підтвердили і самі продавці.

У квартирі чоловіка будь-яких пристроїв чи обладнання, які б могли вказувати на виготовлення підроблених грошей, правоохоронці не виявили.

Впіймали чоловіка, коли той спробував збути 100 гривень в аптеці. До міського відділу міліції зателефонували працівники закладу та повідомили про цей випадок. Відтак, молодика впіймали «на гарячому».

За неодноразові спроби використання підроблених грошей працівники міліції відкрили кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 199 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ