Львівські міліціонери впіймали двох чоловіків, які пограбували студента-першокурсника

Львівські міліціонери впіймали двох чоловіків, які пограбували студента-першокурсника

24.04.13 16:51 0 979
Повертаючись додому, 18-річний студент-першокурсник потрапив у неприємну ситуацію. Двоє невідомих чоловіків підійшли до останнього, побили та відібрали його особисті речі.

У Залізничний райвідділ міліції 20 квітня звернувся 18-річний студент 1-го курсу одного з вишів міста Львова. Молодик повідомив, що напередодні, 19 квітня, повертаючись додому, на вулиці Любінській у Львові його перестріли двоє невідомих чоловіків.

Зловмисники нанесли хлопцеві тілесні ушкодження, після чого заволоділи його курткою, в якій знаходилось сім гривень та флеш-карта.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів співробітники міліції виявили та впіймали зловмисників. Ними виявились двоє 24-річних жителів міста Львова.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Зараз триває досудове слідство.

Крім того, 20 квітня у Залізничний райвідділ міліції звернувся ще один 18-річний хлопець, який повідомив, що у Львові на вулиці Любінській невідомі особи побили його, після чого почали вимагати 50 гривень.

Як виявилося, злочин скоїли одні і ті ж зловмисники. За вказаний злочин правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 189 Кримінального кодексу України (вимагання).

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ