На Львівщині минулої доби виникло 11 пожеж сухої трави, 2 лісові та 1 торф’яна.

На Львівщині минулої доби виникло 11 пожеж сухої трави, 2 лісові та 1 торф’яна.

24.04.13 18:17 0 864
До оперативної служби Головного управління ДСНС у Львівській області продовжують надходити повідомлення про виникнення пожеж на відкритій території. Так, за минулу добу спалювання сухої трави призвело до 11 пожеж. Загальна площа займання склала 7,3 га.

Крім того, 22 квітня о 10:11 в с. Бірки Яворівського району виявлено горіння торфу окремими осередками на площі 10 кв.м.

Того ж дня о 16:32 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС у Львівській області надійшло повідомлення про пожежу біля с. Домажир Яворівського району на території Яворівського ДЛГП «Галсілліс». Вогонь пошкодив окремими осередками восьмирічні лісові культури на площі 3 га. Завдяки оперативним діям рятувальників пожежа була ліквідована.

Ще одне повідомлення про пожежу надійшло о 17:37 біля с. Рясна-Руська Яворівського району на відкритій території. Вогнем знищено в лісі Яворівського ДЛГП «Галсілліс» підстилку на площі 800 кв.м.

Головне управління ДСНС у Львівській області закликає населення бути більш пильними при поводженні з вогнем. Від палаючої сухої трави до біди - один крок. Багато пожеж відбувається через перекидання вогню з сухої трави на житлові будівлі та лісові масиви. А тому завжди пам'ятайте: лише суворе дотримання правил пожежної безпеки допоможуть вам уникнути неприємних наслідків!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ізраїль звинувачує сили ...
Наступна новина: Луцький міський голова ...

КОМЕНТАРІ