Львівські рятувальники долучилися до Всеукраїнського Дня довкілля

Львівські рятувальники долучилися до Всеукраїнського Дня довкілля

24.04.13 15:30 0 857
Колектив Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області активно долучився до Всеукраїнської толоки, що проходила 20 квітня, в рамках реалізації державної програми на виконання Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Указу Президента України від 6 серпня 1998 року № 885/98 «Про День довкілля» по збереженню, озелененню, прибиранню і благоустрою навколишнього природного середовища.

У відповідності до доручення голови державної служби з надзвичайних ситуацій України Михайла Болотських та розпорядження голови Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука в ГУ ДСНС області розроблено комплекс заходів по проведенню Дня довкілля.

Дружній колектив рятувальників, напередодні Великодніх свят, зайнявся побілкою бордюрів, підрізанням дерев, прибиранням та підстриганням газонів, ремонтом електрогосподарства, генеральним прибиранням кабінетів та впорядкуванням зовнішньої території. Крім того, пожежники додатково оглянули та привели до належного вигляду пожежну техніку та обладнання.

До проведення Дня довкілля були залучені всі підрозділи ГУ ДСНС області. Кожен намагався якнайкраще виконати свій громадянський обов’язок та власноруч створити комфортні умови для ефективної праці.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Відкритому Кубку ...

КОМЕНТАРІ