На Житомирщині протягом тижня в регіонах мають бути створені штаби з підготовки до нового опалювального сезону

На Житомирщині протягом тижня в регіонах мають бути створені штаби з підготовки до нового опалювального сезону

24.04.13 19:02 0 917
Олександр Вілкул провів колегію Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, на якій було підбито підсумки опалювального сезону. «Опалювальний сезон 2012/2013 років пройшов стабільно. Поточні аварії ліквідовувались оперативно. Уряд надавав необхідну допомогу регіонам та проводив координацію дій», - сказав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

Віце-прем’єр-міністр поставив завдання керівникам регіонів за результатами минулого опалювального сезону провести аналіз та вжити відповідних заходів під час підготовки до нового сезону.

«Протягом тижня в регіонах мають бути створені штаби з підготовки до нового опалювального сезону. Протягом двох тижнів має бути розроблений план з підготовки до зими. В травні Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ має представити на засідання Уряду програму щодо підготовки до наступного опалювального сезону», - сказав Олександр Вілкул.

У роботі підсумкової колегії також взяли участь Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Темнік та голова Севастопольської міської державної адміністрації Володимир Яцуба.

Довідково. Загалом було підготовлено до роботи в зимових умовах 2012/2013 років майже 24 тис. котельних комунальної форми власності, 139 тис. багатоквартирних будинків, 13,5 тис. дитячих садочків, більше 19 тис. учбових та майже 6 тис. лікувальних закладів.

В ході опалювального сезону Урядом здійснювався постійний моніторинг стану теплозабезпечення житлового фонду та соціальної сфери, розрахунків за спожиті енергоносії та житлово-комунальні послуги. Крім того, проводився щоденний моніторинг виникнення надзвичайних та аварійних ситуацій, було утворено Оперативний штаб із забезпечення сталого проходження опалювального сезону.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: обережно – ...

КОМЕНТАРІ