Житомир — столиця українського триатлону

Житомир — столиця українського триатлону

24.04.13 14:15 0 804
Житомир, який тримає перше місце в Україні з триатлону та має у складі своєї команди олімпійців, 18-21 квітня приймав перші офіційні Всеукраїнський старти літнього сезону 2013 року - чемпіонат України з триатлону в естафетах, чемпіонат України серед ДЮСШ, ШВСМ та Другий етап «Дитячої триатлонної ліги».

Учасниками змагань стали 260 спортсменів з 12 областей України та команда Російської Федерації (поза конкурсом).

Весь п\'єдестал пошани серед жінок дорослого віку зайняли житомирські спортсменки, вихованки обласної школи вищої спортивної майстерності: Олександра Степаненко (1 місце), Олеся Пристайко (ІІ місце) та Анна Абдулова (ІІІ місце). Срібні нагороди серед спортивних шкіл України вихованки Житомирської ДЮСШ «Авангард» Мошевська Діана та Завадська Божена.

В чемпіонаті України в естафетах команди жінок нашої області у складі: Степаненко Олександри, Пристайко Олесі, Абдулової Анни (перша команда) вибороли золоту нагороду; Мошевська Діана, Черненко Анастасія, Іщук Роксолана (друга команда) здобули естафетне «срібло».

Серед чоловіків перша житомирська команда у складі Кохана Сергія, Сапунова Данила, Мартиненка Єгора вибороли срібні нагороди, друга наша збірна у складі Главацького Романа, Генчікова Віктора, Самійлика Євгена вибороли бронзову нагороду. Першими у чоловічих естафетах були донеччани.

Крім того, серед дівчат та юнаків срібними призерами стали Олефір Дарина, Сайківська Діанна, Годований Євген, Горобець Олександр, Мордвінов Влад — вихованці нашої ДЮСШ «Авангард».

Також нашу область успішно представили і найменші учасники змагань у «Дитячі триатлонні лізі». Покотило Марта виборола золоту нагороду, а Ляшкевич Вікторія та Клінчук Юрій стали срібними призерами.

Отже, навіть за відсутності лідера жіночого триатлону України Юлії Єлістратової житомиряни зберігають провідні прозиції у цьому виді спорту.

Підготували нащу збірну до чемпіонату України тренери-викладчі Наталія Кирилович, Ігор Іщук, Данило Сапунов, Наталія Бігун, Леонід Котвицький.

Крім спортсменів і тренерів, департамент у справах сім\'ї, молоді та спорту облдержадміністрації дякує службі ДАІ в Житомирськвій області, управлінню автошляхів, службам охорони громадського порядку та «швидкої допомоги» за чітку, злагоджену роботу під час організації велогонок і змагань з бігу, недопущення травм спортсменів і аварійних ситуацій.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: допоможіть ...
Наступна новина: На Тернопільщині весняна ...

КОМЕНТАРІ