На Рівненщині визначили «Кращого за професією» дільничного інспектора міліції

На Рівненщині визначили «Кращого за професією» дільничного інспектора міліції

24.04.13 16:09 0 1114
Нагородження переможців конкурсу «Кращий за професією» відбулося 23 квітня у залі колегії УМВС України в Рівненській області під час відеоселекторної наради. Від головного міліціонера Рівненщини генерал-майора міліції Василя Лазутка переможець та призери змагання отримали Почесні грамоти та цінні подарунки — «Годинники від начальника Управління МВС України в Рівненській області».

Напередодні 90-ї річниці святкування Дня дільничного інспектора міліції на Рівненщині проводили конкурс на визначення кращого «шерифа» області. Найдостойніші представники з кожного міськрайвідділу боролися за звання переможця у стрільбі з вогнепальної зброї, вмінні правильно діяти у небезпечних ситуаціях, а також фізичній підготовці.

У запеклій боротьбі перемогу в конкурсі та звання «Кращого за професією» здобув капітан міліції Володимир Ковальчук, який працює у Млинівському райвідділі. За результатами змагань друге місце зайняв дільничний інспектор Дубровицького РВ УМВС лейтенант міліції Ігор Перепелиця, а третю сходинку посів дільничний інспектор Рівненського РВ УМВС лейтенант міліції Дмитро Якубович.

— До участі в цьому конкурсі кожен із «шерифів» підходить з відповідальністю, — розповідає капітан міліції Володимир Ковальчук. — Мені ж пощастило перемогти. Тому це відповідальне звання я намагатимусь нести з честю.

— Бажаю, щоб усі знання, які дільничні інспектори продемонстрували в цьому конкурсі, вони вміло застосували на практиці, – зазначив під час нагородження начальник УМВС України в Рівненській області Василь Лазутко. — Адже проведення подібних змагань змушує працювати над собою і допомагає працівникам зростати у професійному плані.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Таврія" вже має проект ...

КОМЕНТАРІ