На Рівненщині територію підшефного навчального закладу допомогли облаштувати міліціонери

На Рівненщині територію підшефного навчального закладу допомогли облаштувати міліціонери

24.04.13 16:59 0 995
Співробітники відділу кримінальної міліції у справах дітей Управління внутрішніх справ у Рівненській області на чолі з начальником Юрієм Сіраком долучились до впорядкування території підшефного закладу УМВС — Олександрійської школи-інтернату. І вихованці, і правоохоронці працювали так завзято, що суто територією навчального закладу не обмежились.

Яскраве сонце, весняний настрій та командний дух запалили у серцях кожного з вихованців інтернату та міліціонерів справжню жагу до праці. Усі без винятку працювали щиро та віддано, тож за лічені години прилегла територія навчального закладу, виблискуючи чистотою, була впорядкована.

Оскільки навіть до полудня часу залишалось чимоло, «команда» вирішила допомогти у благоустрої і самому селищу, у якому розташована школа-інтернат. Голова селища Ігор Смоляр таку ініціативу правоохоронців, адміністрації закладу та його вихованців підтримав охоче. Тож, відтепер в Олександрії прибрані також паркова зона та територія поблизу пам’ятника полеглим у боях воїнам Другої Світової війни. Окрім того, що учасники толоки прибрали сміття неподалік зазначених об’єктів, вони ще й пофарбували паркан.

— Якщо ми на власному прикладі покажемо підліткам, як можна з користю проводити час, а не гаяти його на вулицях чи у підвалах, то однозначно результат від подібних заходів не забариться, — із упевненістю стверджує начальник ВКМСД УМВС Юрій Сірак. — Адже найголовніше не розкрити злочин, а запобігти його скоєнню. А невимушене спілкування з дітьми за корисною справою — це і є свого роду профілактика.

Тетяна БУЛЬБА, ВКМСД УМВС України в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські міліціонери ...
Наступна новина: Петро Пилипюк: Місцевому ...

КОМЕНТАРІ