На Рівненщині представники органів влади зустрілися з громадою села Глинне

На Рівненщині представники органів влади зустрілися з громадою села Глинне

24.04.13 08:56 0 806
Днями в приміщенні будинку культури Глиннівської сільської ради проводилися загальні збори громадян з питань ефективності роботи та підвищення авторитету всіх органів влади, забезпечення реалізації програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки «Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава». На зборах були присутні 157 жителів села.

У заході взяли участь начальник Рокитнівського відділення Сарненської міжрайонної податкової інспекції Ніна Ковалевич, заступник голови райдержадміністрації Петро Масовець, дільничний інспектор районного відділу УМВС в Рівненській області Володимир Чубик.

Збори відкрив голова сільської ради Юрій Карповець. Від інформував громаду про результати соціально-економічного розвитку села за 2012 рік.

Ніна Ковалевич розповіла про вжиті податківцями заходи, спрямовані на наповнення бюджетів територіальних громад, вказала наявні резерви у цьому плані. Ніна Миколаївна розповіла учасникам зустрічі про функціонування електронних сервісів, запроваджених податковою службою для платників податків, зокрема про порядок подання декларації про майновий стан і доходи через мережу інтернет.

Підприємцям, які здійснюють готівкові розрахунки, нагадали, що існує два способи виконання вимог законодавства щодо звітування «електронною стрічкою»: перший – придбати реєстратор розрахункових операцій нового покоління, другий – модернізувати існуючий касовий апарат.

На всі запитання, які виникали в процесі зустрічі, її організаторами були надані вичерпні відповіді.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ