На Рівненщині костопільчани дбають про чистоту та благоустрій рідного краю

На Рівненщині костопільчани дбають про чистоту та благоустрій рідного краю

24.04.13 08:06 0 804
Щорічна Всеукраїнська акція «За чисте довкілля» уперше за всі роки незалежності України об’єднала усю громаду Костопільщини в єдиному прагненні бачити свій край, довкілля чистим, місто – озелененим і квітучим. І не на словах, а реальними справами жителі Костополя досить активно долучилися до благоустрою рідного краю, а точніше прибирання територій, озелення населених пунктів.

20 квітня проведено акцію «Зроби Україну чистою, а Костопіль – квітучим», до якої, окрім громадських діячів, долучилися представники райдержадміністрації, міської ради, податкової інспекції, установ, організацій, підприємств, приватних структур району, депутати міської та обласної рад, учнівська та студентська молодь міста. Учасники акції висадили понад 50 кущів троянд на клумбах в центрі міста, біля пам’ятника Т.Г.Шевченку, десятки кущів та дерев, зокрема, і алею акацій в парку ім. Романа Шухевича.

Посильну частку до благої справи внесли працівники Костопільської міжрайонної державної податкової інспекції. Зокрема, її представники взяли участь у акції з висадки кущів троянд на клумбах в центрі міста та очищенні від сміття берегів річки Замчисько - зони масового відпочинку.

Решта працівників МДПІ, на чолі з начальником Костопільської МДПІ Володимиром Матвійчуком впорядкували територію адмінбудівлі, висадили дерева на прилеглій території.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ