На Тернопільщині через спалювання сухої трави загинула людина

На Тернопільщині через спалювання сухої трави загинула людина

24.04.13 09:57 0 916
23 квітня о 06:10, житель села Печірна Лановецького району, громадянин 1940 року народження, при спалюванні сухої трави на присадибній ділянці отримав термічні опіки несумісні з життям, від яких помер.

Також, 22 квітня о 19:35 в селищі Товсте Заліщицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території поблизу місцевого сміттєзвалища. Внаслідок пожежі вогнем знищена суха трава на площі 2 га. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди селища Товсте.

Того ж дня, о 19:55 в місті Тернопіль на вулиці Подільська на відкритій території виникла пожежа сухої трави. Внаслідок пожежі вогнем знищена суха трава на площі 500 м.кв. Причини виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Управління ДСНС України у Тернопільській області звертається до всіх мешканців області з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті та під час відпочинку, бути обережними, не наражати на небезпеку себе та оточуючих!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівчанку нагородять ...

КОМЕНТАРІ