У Тернополі оновили поліклінічне відділення лікарні швидкої допомоги

У Тернополі оновили поліклінічне відділення лікарні швидкої допомоги

24.04.13 12:52 0 794
23 квітня у поліклінічному відділенні Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги відбулося урочисте відкриття оновленого рентгенологічного кабінету та реєстратури поліклініки. Участь у заході взяв міський голова Тернополя Сергій Надал.

Начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення міськради Левчук Ростислав розповів про вдосконалення залу очікування, а саме підвищення умов якості та зручності для пацієнтів, які мають обстежуватись. Працює у поліклініці система електронного запису пацієнтів, розроблено електронну базу та реєстр. Повністю оновлено всі комунікації до електронних апаратів, працює електронний флюорограф, рентген-кабінет, лабораторії відповідають сучасним вимогам. На вдосконалення кабінету та реєстратури з міського бюджету було виділено 455 тис. грн.

«Поліклініка працює повноцінно, ремонт приміщень завершено, все обладнання функціонує, працює ціла служба, що може робити рентген і одразу видавати необхідні знімки. шнє відкриття оновленої поліклініки є найкращою відповіддю на провокаційні чутки, що деякий час розповсюджували окремі ЗМІ, громадські та політичні діячі про закриття І поліклініки, вона як працювала, так і залишається працювати»,- зазначив міський голова Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 23 квітня 2013 року – ...
Наступна новина: Чорнобильці Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ