На Тернопільщині запчастини до власного авто шукав у господарстві сусіда

На Тернопільщині запчастини до власного авто шукав у господарстві сусіда

24.04.13 10:39 0 867
На Борщівщині міліціонери затримали 28-річного чоловіка, який спокусився на майно сусідів. Поки ті спали, зловмисник обікрав їхній автомобіль.

«Форд-Транзит», припаркований на сусідньому подвір’ї, став неабиякою спокусою для 28-річного жителя села Устя . Якось, повертаючись пізно вночі додому, чоловік зупинив свій погляд на злощасному бусі. Він сам був власником схожого транспортного засобу, тож вирішив «позичити» декілька необхідних деталей. Спочатку придивився до бампера. Запчастина виявилася один в один як у його автомобіля, і чолов’яга поспішив зняти її. Далі вподобав собі ще й магнітолу. Аби дістатися до техніки, довелось пошуміти, розбиваючи вікно. Шум на подвір’ї не потривожив сну господарів і крадій без перешкод довів до кінця свій задум. З накраденим чоловік поспішив додому.

Наступного дня до липкорукого устівчанина навідалися міліціонери. Бампер та автомагнітола з сусідського мікроавтобуса стали беззаперечним доказом його причетності до злочину. Чоловік відшкодував односельцю завдані збитки, та за скоєне все одно доведеться відповідати.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині ярими ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ