На Тернопільщині у День довкілля працівники Державної міграційної служби зібралися на толоку

На Тернопільщині у День довкілля працівники Державної міграційної служби зібралися на толоку

24.04.13 19:55 0 2003
Державної міграційної служби в зібралися на толоку

До всеукраїнської акції «За чисте довкілля» долучилися працівники усіх територіальних підрозділів та апарату Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області. Вони впорядковували прилеглу до адміністративних будівель територію та очищали від сміття парки і сквери.

Кульмінацією весняного прибирання стала суботня толока. Поки жіноча половина співробітників обласного апарату ДМС поралася у робочих приміщеннях та прибирала подвір’я поблизу управління, чоловіки допомагали впорядковувати територію Тернопільської спеціальної загальноосвітньої школи для дітей із особливими потребами.

Помічники висадили на подвір’ї навчального закладу саджанці молодих дерев, розбили декілька клумб, для чого завчасно була привезена почва. Не забули дорослі й про солодкі гостинці для школярів.

Робота кипіла і в районних центрах. Силами працівників територіальних підрозділів було ліквідовано декілька стихійних сміттєзвалищ, висаджено майже дві сотні дерев та кущів. Та на цьому робота не завершилася, адже всеукраїнська акція «За чисте довкілля» триватиме до кінця квітня.

Управління Дерожавної міграційної служби

в Тернопільській області

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Сумах продали 100 кг ...
Наступна новина: На Прикарпатті аграрії ...

КОМЕНТАРІ