З іноземцями співпрацює 400 представників бізнесу Тернопільщини

З іноземцями співпрацює 400 представників бізнесу Тернопільщини

24.04.13 15:04 0 869
Зовнішньоекономічну діяльність на Тернопільщині здійснюють 404 суб’єкти господарювання, в тому числі 211 – юридичних та 193 – фізичних осіб - підприємців. Слід зауважити, що обсяг експортно - імпортних операцій, здійснюваних такими платниками, збільшився у порівнянні з січнем-березнем минулого року майже на 700 тис.грн., або на 49 відсотків.

За наслідками проведених перевірок у січні - березні 2013 року суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності податковими органами області донараховано понад 88 тис.грн. штрафних санкцій та пені за порушення термінів розрахунків, які вже сплачені у повній мірі.

Крім цього, трьом суб’єктам господарювання, що здійснювали виплати доходів нерезидентам з порушенням податкового законодавства, додатково нараховано 120 тис.грн. платежів, які повністю поступили до бюджету.



Нагадаємо, що Указом Президента України від 24.12.2012 №726/2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Незалежна ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: минулої ...

КОМЕНТАРІ