На Тернопільщині не маєте змоги подати декларацію вдень – подайте ввечері, але електронкою

На Тернопільщині не маєте змоги подати декларацію вдень – подайте ввечері, але електронкою

24.04.13 08:05 0 796
Відповідно до положень Податкового кодексу України декларація про майновий стан і доходи за 2012 рік заповнюється особисто платником податку або його уповноваженою особою та подається до територіального підрозділу Міндоходів за місцем реєстрації.

Якщо платник податку вирішив подати таку декларацію в електронному вигляді, зробити це необхідно не пізніше закінчення останньої години дня, у якому минає граничний термін її подання. Тобто 30 квітня 2013 року.

Для зручності обслуговування громадян і підприємців у 2013 році на веб-порталі Міндоходів працює сервіс «Заповнення декларації OnLine», який дає змогу заповнювати декларацію в електронному вигляді. Для користування цією послугою платнику необхідно мати тільки електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, які надаються безкоштовно.

Форма декларації з додатками та детальна інструкція щодо її заповнення розміщені у спеціальному банері на офіційному веб-порталі Міндоходів за адресою http://sts.gov.ua/deklaruvannya-dohodiv-gromadyan-2013.



Про це повідомив медіа-центр ДПС у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гірські рятувальники ...
Наступна новина: На Буковині піротехніки ...

КОМЕНТАРІ