Стороженко погрожує

Стороженко погрожує "Динамо" зняттям очок за відмову давати інтерв'ю ТРК "Футбол"

24.04.13 09:34 0 849
З київського "Динамо" можуть зняти очки чи примусити провести матч без глядачів, якщо клуб і надалі буде відмовлятися давати інтерв'ю ТРК "Футбол". Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це заявив перший віце-президент Федерації Футболу України Сергій Стороженко в інтерв'ю каналу "Футбол".

"Я сподіваюся, що це якась емоційна реакція, і я не думаю, що вище керівництво клубу може піти на таке порушення і таку неповагу до всього футбольного суспільства. Тому що офіційний мовник працює не для себе, він працює для глядачів", - сказав він.

"Такого нехтування регламентом бути не може, бо ФК "Динамо" завжди був взірцем для всіх. Якщо такий клуб, як "Динамо", може дозволити собі нехтувати регламентом - що ж казати про інших? Такої неповаги у футболі бути не може", - додав віце-президент.

За словами Стороженка, на великій європейській нараді у Римі представники керівництва УЄФА розповіли, що великі та багаті клуби немає сенсу штрафувати, треба приєднувати інші санкції, які спонукали б клуби бути законослухняними.

"Наприклад, заборона на трансферну діяльність у певний період, або проведення матчу без глядачів, або навіть зняття очків. Я не можу сказати, яке рішення прийме Контрольно-дисциплінарна інстанція цього разу, але повинно бути рішення більш суворе", - цитує його footballua.tv.

Нагадаємо, над "Динамо" і так висить загроза дискваліфікації стадіону на один матч за дії вболівальників.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі стартує ...

КОМЕНТАРІ