Закарпатські платники ПДВ цікавляться порядком заповнення податкової накладної

Закарпатські платники ПДВ цікавляться порядком заповнення податкової накладної

24.04.13 10:17 0 858
Останнім часом до відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Закарпатській області надійшло понад 30 питань щодо правильності заповнення реквізитів «найменування продавця» та «найменування покупця».

Податковий кодекс України (пп. «в» та «д» п.201.1 ст.201) визначає, що у податковій накладній зазначаються в окремих рядках такі обов’язкові реквізити: повна або скорочена назва продавця товарів чи послуг, зазначена у статутних документах юридичної особи або прізвище, ім’я та по батькові фізичної особи, зареєстрованої як платник податку на додану вартість.

Враховуючи зазначене, в полях «Найменування продавця» та «Найменування покупця» податкової накладної зазначається назва юридичної особи, яка відповідає назві, зазначеній в статутних документах такої особи.

У разі якщо обов’язкові реквізити податкової накладної, які стосуються повної або скороченої назви продавця та покупця, відповідають назві, зазначеній в статутних документах таких осіб, але розмір літер такої назви не співпадає, така податкова накладна визнається дійсною.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: не забувайте ...
Наступна новина: На Житомирщині 24.04 у ...

КОМЕНТАРІ