На «Пульс» Міндоходів надійшло 14 подяк від підприємців Хмельниччини

На «Пульс» Міндоходів надійшло 14 подяк від підприємців Хмельниччини

24.04.13 13:51 0 770
Міністерством доходів і зборів України здійснено ребрендинг інтерактивного сервісу «Пульс». Відтепер на його телефонний номер можна й потрібно звертатись не лише з податкових, а й з митних питань.

«Насамперед ця інноваційна послуга запроваджена для подолання корупції у лавах Мііністерства, упередження неякісного обслуговування бізнес-активу та ліквідації будь-яких перешкод, що стоять на заваді здійсненню підприємницької діяльності. Тож, якщо наші клієнти потерпають від некоректного ставлення, то ми чекаємо на повідомлення про неподобство за безкоштовним телефонним номером (044) 284-00-07, що працює цілодобово», – відзначає заступник голови ДПС у Хмельницькій області Сергій Романов.

Наразі переваги оновленого сервісу вже оцінили 34 подолянина. Найбільше представників бізнесу краю цікавили питання організації роботи підрозділів Міндоходів у регіоні, проведення перевірок та складання звітності. Найактивнішими виявились підприємці Хмельницького та Кам’янця-Подільського. Саме від них надійшла третя частина усіх звернень.

У головному управлінні Міндоходів Хмельниччини нагадують, що «Пульс», – це пряма телефонна лінія, яка працює в режимі call-back, адже працівники відомства не лише приймають повідомлення від громадян, а й інформують заявників про вжиті заходи. Більше того дев’ять з десяти питань, що надходять на номер сервісу вирішуються протягом однієї доби.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові 30 квітня – ...
Наступна новина: Чернівці: Громадські ...

КОМЕНТАРІ