Буковинські міліціонери затримали крадія «зі стажем»

Буковинські міліціонери затримали крадія «зі стажем»

25.04.13 08:44 0 875
Завдяки спрацюванню сигналізації Державної служби охорони вдалося затримати зловмисника, «на рахунку» якого майже 10 обкрадених помешкань буковинців.

На пульт головного централізованого спостереження відділу державної служби охорони надійшло повідомлення про спрацювання засобів охоронної сигналізації, встановлених у одному із будинків села Коровія Глибоцького району.

За цією адресою негайно вирушили наряд міліціонерів Держслужби охорони та слідчо-оперативно група райвідділу міліції. Прибувши на місце виклику правоохоронці на «гарячому» затримали 53-річного жителя села Кліводин Кіцманського району.

Під час дослідчої перевірки міліціонери встановили, що затриманий уже має великий кримінальний «досвід». За вчинення майнових злочинів він провів більше 30 років за гратами. Але як з’ясувалося, позбавлення волі не переконали його більше не порушувати закон і він повернувся до старого – крадіжок.

Затриманий розповів міліціонерам, що крадіжки скоював періодично. Для цього підвечір приглядав будинки у селах області та переконавшись, що господарів немає вдома проникав у помешкання. Крадені ювелірні вироби збував на чернівецьких ринках, а техніку здавав у ломбард. Виручені кошти витрачав на власні потреби.

Наразі чоловік підозрюється у вчиненні 7 крадіжок із будинків у Глибоцькому районі та двох – у Новоселицькому. Правоохоронці вважають, що фігуранту із таким «стажем» та «досвідом» є ще що розповісти, тому й надалі продовжують перевірку щодо можливої причетності його до скоєння аналогічних злочинів на всій території області.

За всіма вищезазначеними фактами, слідчі відкрили кримінальні провадження передбачені ч. 3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, а стосовно зловмисника обрана міра запобіжного заходу – утримання під вартою.

Отож, встановлена сигналізація вкотре довела свою ефективність, і дала змогу оперативно затримати чергового крадія.

Замовити захист свого майна Ви можете у відділі державної служби охорони при УМВС України в Чернівецькій області за адресою: місто Чернівці, вулиця Кармелюка,9, тел.: (03722); 52-98-00; 099-449-29-39.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Всеукраїнська студентська ...

КОМЕНТАРІ