Чернівці: Створено робочу групу з організації перевезень малозабезпечених категорій громадян

Чернівці: Створено робочу групу з організації перевезень малозабезпечених категорій громадян

25.04.13 14:00 0 886
Згідно з розпорядженням секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина та на виконання подання прокурора м.Чернівці щодо приведення у відповідність до вимог чинного законодавства України рішення виконавчого комітету міської ради від 22.05.2012р. «Про організацію перевезень малозабезпечених категорій громадян» створено робочу групу на чолі із заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Василем Тимофєєвим.

До групи також увійшли директор департаменту житлово-комунального господарства міської ради Дмитро Сірман, начальник відділу транспорту, зв’язку та енергетики департаменту житлово-комунального господарства міської ради Василь Мартинюк, приватний підприємець Микола Альбота, заступник начальника відділу фінансування органів управління та соціального захисту фінансового управління міської ради Лариса Боярська, директор МКП «Міський центр організації пасажирських перевезень» Ігор Кожуленко та інші фахівці.

Робоча група повинна подати свої пропозиції щодо організації перевезень малозабезпечених категорій громадян до 25 травня.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: на кордоні ...
Наступна новина: В Тернополі бюджетні кошти ...

КОМЕНТАРІ