розпочалися змагання з пожежно-прикладного спорту серед юнаків загальноосвітніх шкіл Чернівецької області

розпочалися змагання з пожежно-прикладного спорту серед юнаків загальноосвітніх шкіл Чернівецької області

25.04.13 14:45 0 833
24 квітня на базі спортивного комплексу Управління ДСНС України у Чернівецькій області розпочалися змагання серед юнаків загальноосвітніх шкіл Чернівецької області з пожежно-прикладного спорту. До участі в командних змаганнях було долучено чотирнадцять команд, які представляли усі райони області та три райони міста Чернівці. В перший день змагань учасники демонстрували вміння у подолані стометрової смуги з перешкодами. Другим видом змагань першого дня була пожежна естафета. У цьому виді змагань дуже важливим є вміння діяти спільно, адже найменша помилка когось із учасників призводила до поганого результату для всієї команди. Для проходження естафети, яка включає в себе біг по буму, високий паркан, який учаснику потрібно було подолати, а також гасіння вогню за допомогою вогнегасника, команда повинна була продемонструвати чудове вміння діяти гуртом.

Під час другого дня турніру учасники повинні будуть змагатися у бойовому розгортанні та підйомі по штурмовій драбині у вікно другого поверху.

За підсумками змагань, юнаки, що покажуть найкращі результати, сформують збірну команду Чернівецької області. Вона буде представляти нашу область на Всеукраїнських змаганнях з пожежно-прикладного спорту серед юнаків загальноосвітніх шкіл

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ