У центрах обслуговування платників податків на Волині надано майже півмільйона послуг

У центрах обслуговування платників податків на Волині надано майже півмільйона послуг

25.04.13 08:05 0 928
Лише у І кварталі 2013 року платникам податків через сервісні центри при податкових інспекціях області надано 132 тисячі послуг. Про це на спільному засіданні регіонального комітету з економічних реформ та регіональної ради підприємців у Волинській області, присвяченому обговоренню формування рівних та сприятливих умов для малого і середнього бізнесу, повідомив перший заступник голови ДПС у Волинській області Андрій Тимейчук.

«Центри обслуговування платників податків, що працюють з режимом шестиденного робочого тижня, створені для того, щоб наші платники податків своєчасно і в повному обсязі здійснювали належні кроки для наповнення бюджету, мали достатньо інформації про останні зміни у податковому законодавстві. якісного обслуговування та своєчасної інформації від податкової служби потребує понад 70 тисяч представників волинського бізнесу», – зазначив Андрій Тимейчук.

За словами посадовця, саме керівники підприємств, бухгалтери та підприємці нині є постійними клієнтами, створених у 2012 році під егідою Міністра доходів і зборів України О.В. Клименка та за сприяння голови Волинської обласної державної адміністрації Б.П. Клімчука, 9 сервісних центрів, що працюють при 8 діючих податкових інспекціях області. У сервісних центрах представникам бізнесу та громадянам пропонується більше 30 необхідних та сучасних послуг.

«Надалі нашою метою є створення аналогічних центрів у кожному районному центрі нашої області», – підсумував Андрій Тимейчук.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вірменії вшановують ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ