Микола Романюк: «Наше єдине бажання – допомогти людям, що потрапили у досить складну ситуацію»

Микола Романюк: «Наше єдине бажання – допомогти людям, що потрапили у досить складну ситуацію»

25.04.13 16:53 0 930
Тривала дискусія відбувалася навколо питання «Про прийняття до міської комунальної власності та передачу в оперативне управління незавершеного будівництва», яке вніс на розгляд сесії міської ради депутат Богдан Шиба.

Мова йде про будівництво 180-квартирного житлового будинку у 55-му мікрорайоні міста на вул. Липинського, 4, яке здійснювало ЗАТ «Західпромбуд». У липні 2009 року Господарський суд Волинської області порушив проти зазначеного підприємства справу про банкрутство. В цей же період будівництво фактично було припинено. У зв’язку із цим, інтереси громадян, які виступили дольовиками-вкладниками, виявились під загрозою.

Напередодні сесії з ініціативи Луцького міського голови Миколи Романюка відбувалася нарада за участю його заступника Лариси Соколовської, окремих керівників виконавчих органів, юристів як з міської ради, так і зі сторони вкладників, під час якої намагалися знайти юридичний вихід із ситуації, що склалася.

За словами Луцького міського голови Миколи Романюка, «наше єдине бажання – допомогти людям, що потрапили у досить складну ситуацію».

Тож під час сесії депутати активно обговорювали питання, звучало багато різних думок, як допомогти людям, проте до єдиного юридично правильного рішення не дійшли. Тож Микола Романюк запропонував ще раз детально вивчити усі аспекти цієї справи і зустрітися у понеділок, на другому пленарному засіданні 40-ї сесії міської ради, щоб прийняти узгоджене рішення.

Про годину початку засідання буде повідомлено додатково.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бангладеш: щонайменше 82 ...
Наступна новина: Чернівці: На ярмарку ...

КОМЕНТАРІ