На Івано-Франківщині громадській Раді презентували Комплексну програму з легалізації заробітної плати

На Івано-Франківщині громадській Раді презентували Комплексну програму з легалізації заробітної плати

25.04.13 14:15 0 857
Комплексна програма заходів з легалізації заробітної плати, затверджена облдержадміністрацією, передбачає передовсім проведення профілактичної та роз’яснювальної роботу з недобросовісними роботодавцями. Про це зазначив голова ДПС Івано-Франківській області Віктор Рахміль під час засідання Громадської Ради при обласному податковому відомстві.

Програмою заходів, розроблений алгоритм взаємодії органів влади обласного, районного та міського рівня з контролюючими органами щодо формування уніфікованої аналітичної бази відносно роботодавців, які порушують чинне законодавство з оплати праці найманих працівників.

Робота фахівців Міндоходів в області націлена, по-перше, на легалізацію трудових відносин роботодавцями, в т.ч. з працівниками, які оформлені на неповний робочий день. По-друге, дотримання вимог законодавства про оплату праці у розмірі не нижче мінімального заробітку та досягнення середнього розміру у відповідній галузі.

Для прикладу, з початку року завдяки аналітичній роботі та взаємодії з адміністраціями ринків, фахівці служби додатково залучили до державної реєстрації підприємницької діяльності 195 осіб та легалізували трудові відносини 89 працівників.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У арт-галереї «Луцьк» ...

КОМЕНТАРІ