У Львівській ОДА обговорено  питання участі у програмі «Доступне житло» працівників ДТГО «Львівська залізниця»

У Львівській ОДА обговорено питання участі у програмі «Доступне житло» працівників ДТГО «Львівська залізниця»

25.04.13 11:15 0 850
23 квітня перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдана Матолич провів нараду щодо  участі у програмі «Доступне житло» працівників ДТГО «Львівська залізниця» в рамках реалізації пілотного проекту по вул. Калнишевського, 3.

Учасники наради  розглянули питання щодо участі у програмі «Доступне житло» працівників ДТГО «Львівська залізниця» в рамках реалізації пілотного проекту, а також обговорили питання видачі банківськими установами кредитів працівникам ДТГО «Львівська залізниця» з метою їх участі у зазначеній програмі.

За підсумками наради Богдан Матолич доручив провести зустріч з працівниками ДТГО «Львівська залізниця», які потребують поліпшення житлових умов з метою їх залучення до участі у програмах іпотечного кредитування, розглянути можливість компенсації працівникам ДТГО «Львівська залізниця» першого внеску в рамках реалізації програми «Доступне житло» (-30%), а також вжити невідкладних заходів щодо активізації роботи з надання пільгових іпотечних  кредитів громадянам, які потребують поліпшення житлових умов.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ