На Львівщині за останню добу рятувальники ліквідували 17 пожеж сухої трави

На Львівщині за останню добу рятувальники ліквідували 17 пожеж сухої трави

25.04.13 18:11 0 810
Активність паління сухої трави зростає і відповідно зростає кількість пожеж, що виникають через порушення елементарних правил пожежної безпеки. На жаль, ні застереження пожежників, ні небезпека втратити нажите майно не зупиняють населення. Населення активно палить сміття на городах і відкритих територіях, що в кінцевому підсумку призводить до виникнення пожеж з непоправними наслідками.

Так, за минулу добу, трапилось 38 пожеж, 17 з яких внаслідок паління сухої трави та сміття. Загальна площа займання сухої трави становила 2,5 га. Крім того, виникло 2 пожежі внаслідок спалювання сухої трави, на яких вогонь знищив 2 дачних будинки.

Так 23 квітня о 15:37 на пуль зв’язку диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу сухої трави в с. Рясна-Руська Яворівського району. Вогонь знищив слуху траву на площі 50 кв.м та дерев’яний дачний будинок.

Того ж дня о 16:34 надійшло повідомлення про пожежу в м. Червонограді по вул. Львівська, на відкритій території. Вогонь знищив суху траву та чагарник окремими осередками на площі 170 м2 ,а також дерев’яний дачний будинок. Завдяки оперативності бійців ДСНС було врятовано 2 будівлі.

У зв’язку з такими подіями, що набирають все більше обертів на теренах Львівської області, Головне управління ДСНС у Львівській області звертається до мешканців з проханням дотримуватись елементарних заходів пожежної безпеки і, в першу чергу, не палити траву на території своїх присадибних ділянок і на дачах. Ні в якому разі не розводьте багаття поблизу будівель і не залишайте його без нагляду. Також не розпалюйте багаття в лісі - це дуже небезпечно. Пам'ятайте, що відповідно до вимог пожежної безпеки спалювання сміття та сухої трави на території і поблизу населених пунктів, а також стерні на полях заборонено.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гравці "Динамо" публічно ...
Наступна новина: У Луцьку відбулась ...

КОМЕНТАРІ