На Львівщині олег Панькевич ініціює вшанування пам'яті жертв Голодомору на саміті Східного партнерства

На Львівщині олег Панькевич ініціює вшанування пам'яті жертв Голодомору на саміті Східного партнерства

25.04.13 19:57 0 866
Заступник голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода", заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань євроінтеграції Олег Панькевич просить включити до офіційної частини проведення саміту Східного партнерства, який відбудеться у листопаді цього року у Вільнюсі, заходи зі вшанування 80-ї річниці Голодомору – геноциду українського народу. Про це йдеться в депутатському зверненні Олега Панькевича, адресованому Президентові України.

Як зазначає народний депутат, у ті дні, коли у м. Вільнюсі відбуватиметься саміт Східного партнерства, в Україні вшановуватимуть 80-ту річницю Голодомору – геноциду українського народу. У зв'язку з цим він просить включити до офіційної частини проведення саміту заходи зі вшанування пам'яті жертв Голодомору. "У разі ухвалення відповідних документів пропоную внести до тексту позицію міжнародної спільноти (країн-учасниць Східного партнерства) щодо засудження Голодомору як геноциду українського народу", – зазначає народний депутат-свободівець.

Нагадаємо, що на засіданні Комітету Парламентської асамблеї Східного партнерства ЄВРОНЕСТ із соціальних питань, освіти, культури та громадянського суспільства в Брюсселі Олег Панькевич закликав учасників засідання, зокрема міністра закордонних справ Литви Андріуса Кріваса, вшанувати 80-ті роковини Голодомору в Україні на саміті Східного партнерства, який відбудеться в листопаді цього року у Вільнюсі.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: на ...
Наступна новина: Голова Львівської ОДА ...

КОМЕНТАРІ