На Львівщині михайло Задорожний взяв участь у сході села Модричі на Дрогобиччині

На Львівщині михайло Задорожний взяв участь у сході села Модричі на Дрогобиччині

25.04.13 14:16 0 861
Депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Михайло Задорожний взяв участь у сході села Модричі, що на Дрогобиччині. На зібранні депутат закликав громаду долучатися до участі в акції "Вставай, Україно!".

"18 травня у Києві пройде загальноукраїнський мітинг "Вставай, Україно!" Якщо цього дня до столиці приїде хоча б 200-300 тисяч людей, якщо народ прокинеться - влада буде змушена дослухатися", - підкреслив Михайло Задорожний.

"Аби змінити ситуацію, суспільство має мобілізуватись і почати тиснути на владу, вимагаючи від неї виконання взятих на себе зобов'язань. Але доки не візьмемо на себе відповідальність за свою долю і долю своєї країни, доки не прокинемось, доти будемо німими рабами, доти соціально відповідальної, справедливої держави не матимемо. Якщо цього не станеться – нами й надалі маніпулюватимуть політикани й популісти, а держава котитиметься у все більшу прірву", - додав депутат.

Михайло Задорожний також розповів про діяльність депутатів-свободівців у Львівській обласній раді, зокрема прозвітував про свою роботу.

Зокрема, за його сприяння у 2011 році на поточний ремонт комунальних доріг села Модриічі з обласного бюджету надійшло 50 тис.грн, у 2012 році – ще 45 тис. грн. Депутат надавав матеріальну допомогу потребуючим мешканцям. За його кошти придбано літературу до сільської бібліотеки. Крім того, обранець постарався, аби в село надійшов набір спортінвентарю тощо.

Нагадаємо, депутат Львівської обласної ради, "свободівець" Михайло Задорожний впродовж кількох останніх тижнів проводить зустрічі із мешканцями свого виборчого округу. Мета таких зустрічей – до якомога ширшого кола людей донести інформацію про акцію опозиції "Вставай, Україно!" та мобілізувати жителів Дрогобиччини до участі у ній.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У арт-галереї «Луцьк» ...
Наступна новина: Закарпаття: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ