За підтримки свободівців у Дублянах відбулись змагання "Універсальний атлет – Львівська формула"

За підтримки свободівців у Дублянах відбулись змагання "Універсальний атлет – Львівська формула"

25.04.13 12:12 0 878
20-21 квітня 2013 року в місті Дублянах відбулися студентські змагання з тестово-змагального комплексу "Універсальний атлет – Львівська формула". Організаторами заходу виступили МГО "Студентське братство імені Степана Бандери" та ГО "Залізний Кіш" за підтримки Жовківської районної організації ВО "Свобода".

У змаганнях взяли участь студенти Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Львівського національного аграрного університету, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну, а також студенти екологічного технікуму ЛНАУ. 20 учасників змагалися у програмі комплексних вправ: жим штанги лежачи, підтягування на поперечині в стилі "Цейтнот", стрибок у довжину, настільний теніс, біг 3 000 м, гімнастично-акробатичний стандарт. Варто відзначити серйозний рівень фізичної підготовки учасників, їхню витривалість та впевненість. Перше місце з великим відривом здобув Назар Комарницький (Львівський державний університет безпеки життєдіяльності), срібними та бронзовими призерами стали Олег Небожук та Іван Осика (Академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного).

Призерів вітав багаторазовий чемпіон світу з гирьового спорту, голова Львівської обласної Федерації гирьового спорту України Володимир Андрейчук.

Підбиваючи підсумки змагань, голова МГО "Студентське братство імені Степана Бандери" свободівець Данило Тарасюк зазначив: "Тестово-змагального комплекс "Універсальний атлет – Львівська формула" був створений для того, аби, запропонувавши цікаві та важливі стандарти фізичної підготовки, вплинути на формування ціннісних орієнтирів молоді. Тому, сподіваюсь, проект стане доречним і ефективним інструментом для роботи з молоддю. Окрім того, в змагальній версії проекту УАЛФ пропонується власна система рівнів і стандартів, яка відображає задум проекту – "Перший стандарт", "Залізний стандарт", "Елітний реєстр". Створити таку систему в нашому випадку було не складно, адже є комплексний (сумарний) очковий результат виступу на змаганнях, цей результат цілком придатний як показник рівня фізичної підготовленості".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех: "Кошти ...
Наступна новина: Тернопільщина: голова ОДА ...

КОМЕНТАРІ