У Чернігові розпочалися дні туризму для школярів

У Чернігові розпочалися дні туризму для школярів

25.04.13 17:02 0 857
Традиційні «Дні туризму» для учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Чернігова проводить міський Центр туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю. Змагання на території урочища Ялівщина розпочалися з 17 квітня і триватимуть до середини травня.

За словами головного судді змагань, цей щорічний захід став дуже популярним серед учнів та вчителів шкіл міста. Навіть несприятливі погодні умови не злякали юних туристів. В ігрових змаганнях уже взяли участь школи № 2, 13, 20, 28, 35 і ліцей №15. Чекають своєї черги ще 17 навчальних закладів міста.

Захід проходить згідно плану роботи управління освіти Чернігівської міської ради та міського Центру ТОВРДМ. Головною метою цих змагань є пропаганда та популяризація туризму серед учнівської молоді як засобу виховання, оздоровлення та проведення змістовного відпочинку.

Під час змагань юні туристи виконують цікаві ігрові завдання, вчаться надавати медичну допомогу і транспортувати постраждалого, розвивають навички роботи в команді.

Організатори запрошують усіх бажаючих взяти участь у «Днях туризму» та отримати заряд бадьорості та гарний настрій.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: На ярмарку ...
Наступна новина: Представниця Львівщини ...

КОМЕНТАРІ