Чернігівські кікбоксери підбили підсумки 2012 року

Чернігівські кікбоксери підбили підсумки 2012 року

25.04.13 09:43 0 944
У Чернігівській міській раді керівники міста зустрілися з кікбоксерами та підбили підсумки сезону 2012 року. Кращих спортсменів і їхніх тренерів привітали міський голова Олександр Соколов та перший заступник міського голови Сергій Андрос, який також є почесним президентом обласної Федерації кікбоксингу.

Міський голова підкреслив, чернігівські кікбоксери є успішними, як на всеукраїнському, так і міжнародному рівнях.

"Тандем тренерів та спортсменів дає позитивний результат, який маємо у Чернігові та області, входячи до десятки найсильніших команд України", - сказав О.Соколов.

С.Андрос відзначив діяльність керівництва обласної Федерації кікбоксингу, завдяки якому цей вид спорту вийшов у місті на якісно новий рівень.

Разом із О.Соколовим та С.Андросом подяки і відзнаки спортсменам вручив депутат міської ради, заслужений тренер України Андрій Кужельний. Також обласна Федерація кікбоксингу відзначила організації і керівників, з якими активно й плідно співпрацює. Серед них – депутати Олександр Ковальов та Олександр Шкурат, газета "Чернігівські відомості".

Понад десятиріччя у Чернігові кікбоксинг є найбільш пріоритетним серед не олімпійських видів спорту. Кікбоксингом у Чернігові займаються більше 180 юнаків і дівчат. З 2008 року чернігівська команда за спортивними результатами входить до десяти кращих в Україні.

За підсумками 2011-2012 років кікбоксери міста на Чемпіонатах світу і Європи здобули 11 золотих, 7 срібних та 7 бронзових медалей.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині власниками ...
Наступна новина: Франція легалізовує ...

КОМЕНТАРІ