Зустріч податківців з представниками бізнесових кіл та громадських організацій Рівного

Зустріч податківців з представниками бізнесових кіл та громадських організацій Рівного

25.04.13 09:33 0 846
Нещодавно відбулася зустріч рівненських податківців з представниками бізнесових кіл та громадських організацій міста, на якій обговорювалися питання створення належних умов для полегшення ведення бізнесу, податкові сервіси.

Як зазначив заступник начальника ДПІ у м. Рівному Валентин Герман, пріоритети податківців залишаються незмінними. Насамперед це орієнтація на поліпшення сервісу для платників податків, зменшення податкового тиску, відмова від безпідставного втручання у діяльність бізнесменів і підприємців. При цьому під податковими сервісами розуміється мінімізація документообігу, простота та зручність процедур реєстрації, сплати податків, звітування, впровадження новітніх технологій, що дають можливість обслуговувати платників дистанційно, зменшення часу на адміністрування платежів тощо.

Податківці звернули увагу присутніх на те, що з початку цього року набрали чинності законодавчі норми, які впроваджують дистанційний моніторинг касових апаратів. У зв’зку з цим платникам необхідно або придбати нову касову техніку, або доопрацювати існуючі касові апарати. Також акцентували увагу присутніх на тому, що штрафних санкцій за помилки, допущені при освоєнні нових технологій, до 1 липня 2013 року законодавством не передбачено.

Обговорювалися і питання декларування доходів.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Буковині власниками ...

КОМЕНТАРІ