Рівненщина: кампанія «Декларування - 2013» закінчується 30 квітня

Рівненщина: кампанія «Декларування - 2013» закінчується 30 квітня

25.04.13 08:03 0 904
Понад 2 тисячі рівненчан вже задекларували свої доходи. У минулому році громадяни отримали понад 148 млн.грн., до сплати нараховано майже 2 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб.

Кампанія декларування доходів розпочалася ще 1 січня 2013 р. І вже з перших днів ДПІ у м. Рівному проводила широкомасштабну інформаційно-роз’яснювальну роботу стосовно декларування доходів, які громадяни отримали за минулий рік.

Нагадуємо, підставами для обов’язкового подання декларацій в термін до 1 травня, є отримання громадянами доходів від осіб, що не є податковими агентами, додаткових благ не від працедавців, доходів від надання в оренду майна, якщо орендарем є фізична особа, що не є суб’єктом підприємницької діяльності, отримання благодійної допомоги від фізичних осіб, іноземних доходів, інвестиційних доходів, доходів від продажу рухомого та нерухомого майна, та інших отриманих неоподаткованих доходів, або якщо сума річного доходу, отриманого від двох та більше роботодавців у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, виплачених у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами перевищила 128 тисяч 760 гривень (з урахуванням єдиного соціального внеску).

Шановні громадяни! Виконайте свій конституційний обов’язок, поспішайте вчасно задекларувати неоподатковані доходи, отримані у 2012 році.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: У Вірменії вшановують ...

КОМЕНТАРІ