Повідомлення на Twitter про поранення Обами було качкою

Повідомлення на Twitter про поранення Обами було качкою

25.04.13 15:17 0 874
Речник Білого дому Джей Карні повідомив журналістам у Вашингтоні, що повідомлення про поранення президента Барака Обами, які були оприлюднені в мережі Твіттер, не відповідають дійсності. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Я можу сказати, що президент у порядку, я щойно був з ним», – прокоментував Карні новину, яка з’явилася на одному з акаунтів інформаційного агентства «Ассошіейтед прес» у мережі Twitter: «Термінова новина: два вибухи в Білому домі, і Барак Обама поранений».

Відповідальність за злам сторінки агентства «Ассошіейтед прес» взяло на себе угруповання «Сирійська електронна армія» (Syrian Electronic Army), яке опубліковало повідомлення про це на своїй сторінці в Twitter.

В даний час Twitter-сторінка «Ассошійетед прес» недоступна, і агентство намагається вирішити проблему. Як заявило керівництво компанії, зламові передувала безліч спроб вкрасти паролі у журналістів.

Цей інцидент став останнім у серії випадків зламу Twitter-акаунтів великих медіа-корпорацій.

На нього відразу відреагували фондові ринки у США – індекс Dow Jones впав більш ніж на 150 пунктів, однак протягом декількох хвилин відновився.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Чернігівщині ...
Наступна новина: На Львівщині охрещені вогнем

КОМЕНТАРІ