На Тернопільщині горить суха трава

На Тернопільщині горить суха трава

25.04.13 14:54 0 864
23 квітня о 14:16 на пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби обласного Управління ДСНС надійшло повідомлення про те, що на відкритій території в селі острів Тернопільського району, поблизу нафтобази, горить суха трава. До місця пожежі одразу ж направили черговий караул частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Завдяки швидким та злагодженим діям рятувальників пожежу було швидко ліквідовано та вдалося запобігти подальшому розповсюдженню вогню. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву на площі 50 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Того ж дня о 16:11 рятувальники ліквідували пожежу сухої трави в селі Зарубинці Підволочиського району, де існувала загроза перекидання вогню на будинок. Під час гасіння врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 8 тисяч гривень.

Управління ДСНС України в області наполегливо застерігає місцевих мешканців, посадових осіб всіх ланок, не проводити випалювання сухої трави та рослинних залишків. Пам’ятайте, що під час гасіння такого роду загорянь пожежно-рятувальні підрозділи залишають без охорони населені пункти, де може виникнути пожежа, де люди потребують допомоги! Не будьте байдужими до порад рятувальників! Бережіть себе та не наражайте на небезпеку оточуючих!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ