На Закарпатті тренінг із запровадження програмно-цільового методу

На Закарпатті тренінг із запровадження програмно-цільового методу

25.04.13 08:00 0 885
Департамент фінансів облдержадміністрації інформує, що відповідно до програми економічних реформ на 2010-2014 роки „Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава” у 2013 році, крім обласного та міських бюджетів, до експерименту щодо планування і виконання місцевих бюджетів за програмно-цільовим методом (ПЦМ) долучаються усі районні бюджети.

Консультантами Інституту бюджету та соціально-економічних досліджень буде проводитися тренінг із запровадження програмно-цільового методу на місцевому рівні, який відбудеться 25-26 квітня 2013 року (з 1000 до 1700 год.) у залі засідань Закарпатського обласного медичного інформаційно-аналітичного центру за адресою: м.Ужгород, пл. Театральна, 6.

До участі у тренінгу запрошені працівники департаменту фінансів облдержадміністрації, головного управління Державної казначейської служби України у Закарпатській області, представники районних фінансових управлінь області, головні розпорядники коштів обласного та районних бюджетів, керівники підвідомчих установ області.

Директор департаменту П. Лазар

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині лебеді ...
Наступна новина: 24-25 квітня у Чернівцях ...

КОМЕНТАРІ