У Чернівецькій міліції відбувся захід, приурочений роковинам Чорнобильської катастрофи (фото)

У Чернівецькій міліції відбувся захід, приурочений роковинам Чорнобильської катастрофи (фото)

26.04.13 13:26 0 951
Напередодні 27-ої річниці аварії на Чорнобильській АЕС керівник управління МВС України в області Олександр Демидов зустрівся із ветеранами, співробітниками - ліквідаторами катастрофи та членами сімей міліціонерів, які загинули внаслідок аварії.

Зокрема, у приборкуванні атомної стихії Чорнобиля приймали участь понад триста співробітників міліції Буковини. Деякі з них і нині продовжують працювати в органах внутрішніх справ.

Аварія, що сталася на Чорнобильській атомній станції в квітні 1986 року, без сумніву, для українців залишається найдраматичнішою та найважчою за своїми наслідками катастрофою в сучасній історії. Її масштаби були б незрівнянно більшими, якби не мужність і самопожертва сотень тисяч учасників ліквідації наслідків аварії – наших співвітчизників. Ризикуючи своїм життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу і подальшого розповсюдження радіації – зазначив під час свого виступу Олександр Демидов.

Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам'ять загиблих під час аварії у Чорнобилі.

Слова подяки ліквідаторам та членам сімей загиблих працівників органів внутрішніх справ також висловили голова комітету профспілки атестованих працівників УМВС Валерій Бадовський, президент Благодійного фонду допомоги співробітникам та ветеранам органів внутрішніх справ Чернівецької області Володимир Ранський, голова Чорнобильської спілки інвалідів УМВС Ілля Мунтян та представник Чернівецької громадської міської організації «Спілка Чорнобиль» Валерій Круглецький.

Наприкінці заходу керівник Буковинської міліції вручив почесні грамоти та грошові допомоги пенсіонерам-учасникам ліквідації катастрофи, працівникам органів внутрішніх справ та членам сімей загиблих.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сеул пропонує Пхеньяну ...

КОМЕНТАРІ