визначився переможець змагань з пожежно-прикладного спорту серед юнаків загальноосвітніх шкіл Чернівецької області

визначився переможець змагань з пожежно-прикладного спорту серед юнаків загальноосвітніх шкіл Чернівецької області

26.04.13 14:08 0 930
Протягом 24-25 квітня на базі спортивного комплексу Управління ДСНС України у Чернівецькій області відбулися змагання серед юнаків загальноосвітніх шкіл Чернівецької області з пожежно-прикладного спорту. Участь в змаганнях взяли чотирнадцять команд, які представляли усі райони області та три райони міста Чернівці. В перший день змагань учасники демонстрували вміння у подолані стометрової смуги з перешкодами. Другим видом змагань першого дня була пожежна естафета. У цьому виді змагань дуже важливим є вміння діяти спільно, адже найменша помилка когось із учасників може призвести до поганого результату для всієї команди. Для проходження естафети команда повинна продемонструвати чудове вміння діяти гуртом.

На другий день змагання учасники показали вміння і майстерність у бойовому розгортанні та підйомі по штурмовій драбині у вікно другого поверху навчальної вежі. При бойовому розгортанні юнаки відтворювали рятувальні дії при умовній пожежі. Найкращих результатів команді приносили висока швидкість виконання, згуртованість всіх дій учасників і особиста уважність і мобілізація кожного.

За результатами обласних змагань перше загальнокомандне місце виборола команда Садгірського району міста Чернівці. Друге місце виборола команда Вижницького району, а третіми стали представники Шевченківського району обласного центру. В особистому заліку кращим став представник команди Садгірського району Чернівців Гокера Богдан, який переміг у стометровій смузі з перешкодами та підйомі по штурмовій драбині.

За підсумками змагань юнаки, що показали найкращі результати, сформують збірну команду Чернівецької області, яка буде представляти нашу область на Всеукраїнських змаганнях з пожежно-прикладного спорту серед юнаків.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівська обласна рада ...

КОМЕНТАРІ