Дітер Хан: Німецькому інвестору комфортно працювати на Волині

Дітер Хан: Німецькому інвестору комфортно працювати на Волині

26.04.13 15:20 0 1090
Голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук зустрівся з власником німецького підприємства "Hahn Elektrobau GmbH", засновником ТзОВ "ХАН Електробау Україна" Дітером Ханом та заступником Делегата німецької економіки в Україні Сергієм Лісніченком. На зустрічі був також присутній Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков.

Йшлося про впровадження інвестиційного проекту з розширення існуючого виробництва ТзОВ "ХАН Електробау Україна" та збільшення обсягів залучення прямих інвестицій з Німеччини в економіку області.

Як зазначив німецький інвестор, підприємство, яке виробляє електродвигуни, генератори і трансформатори, працює в Нововолинську з 2006 року, успішно нарощуючи об’єми. «Нам комфортно працювати на Волині і маємо повну підтримку місцевої влади. Крім того, - хороше географічне розташування. Для роботи на підприємстві спеціально навчаємо робітників. Наразі там працює 350 людей», - розповів він.

Оскільки продукція ТзОВ "ХАН Електробау Україна" користується попитом, іноземний інвестор планує розширити обсяги її виробництва. А це дасть можливість ближчим часом створити ще близько 150 робочих місць, а в упродовж п’яти років – одну тисячу. Дітер Хан зазначив, що готовий вкладати інвестиції у Волинський регіон за умови приватизації землі, де розгорнуте підприємство, яка нині є в оренді.

У свою чергу, Борис Клімчук додав, що волинська влада вітає іноземних інвесторів, які готові працювати в регіоні відкрито і прозоро.Він каже, що Волинь вже має досвід у капіталізації землі – торік 6,4 га землі передано у власність іноземного підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна».

Оскільки рішення про капіталізацію землі приймається на рівні Кабінету Міністрів України, як тільки Нововолинська міська рада підготує відповідний пакет документів про передачу землі, Борис Клімчук готовий вирішувати це питання на столичному рівні.

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Тернопільщині перший ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ