В обласному конкурсі професійної майстерності  вчитель фізичної культури Луцької гімназії № 18 - найкращий

В обласному конкурсі професійної майстерності вчитель фізичної культури Луцької гімназії № 18 - найкращий

26.04.13 08:45 0 807
Лише через кілька днів після того, як у нашому місті завершився Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2013» у номінації «Музичне мистецтво», вчителі фізичної культури області на базі Луцької ЗОШ І-ІІ ступенів № 11 - колегіум виборювали звання кращого в обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу». Це конкурс професійної майстерності, який проводиться на загальнодержавному рівні у роки, що не збігаються з проведенням Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» в номінації «Фізична культура».

Разом з переможницею міського туру, вчителем фізичної культури Луцької гімназії № 18 Людмилою Кочубей у фінальний практичний тур з 14 учасників, за рішенням журі, потрапили вчителі Віталій Каширець (Камінь-Каширський район), Василь Оксентюк (м.Ковель), Василь Присяжнюк (Рожищенський район) і Віктор Войцеховський (Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою). Саме їх матеріали, які були представлені на конкурс, визнані кращими і відрізнялися від інших новизною, власними творчими напрацюваннями і нетрадиційними підходами у роботі з дітьми.

Протягом двох днів, проводячи конкурсні уроки з різних тем навчальної програми, конкурсанти реалізовували освітні, виховні та оздоровчі завдання уроку фізичної культури, застосовували інноваційні методичні прийоми раціональної організації класного колективу, демонстрували власні доробки щодо модернізації подачі навчального матеріалу учням, застосовуючи нетрадиційні підходи, нестандартне обладнання і мультимедійну техніку.

За результатами двох конкурсних днів, переможцем у номінації «Кращий урок фізичної культури з елементами футболу» стала вчитель фізичної культури Луцької гімназії № 18 Людмила Кочубей. Переможцем у номінації «Кращий інноваційний урок» став вчитель Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Віктор Войцеховський.

Абсолютним переможцем обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу», за результатами двох показових уроків, журі визнало вчителя Луцької гімназії № 18 Людмилу Кочубей, яка представлятиме честь нашого міста і області в заключному турі Всеукраїнському конкурсу.

На урочистому закритті конкурсу конкурсантам, переможцям у номінаціях і абсолютному переможцю, головою журі вручено грамоти управління освіти і науки облдержадміністрації та грошову винагороду від Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Отже, ще один вчитель нашого міста гідно показав себе у престижному освітянському змаганні і досяг високих результатів. Побажаємо Людмилі Володимирівні вдалого виступу у конкурсних випробуваннях третього (заключного) туру Всеукраїнського конкурсу, який відбудеться у листопаді в м.Києві.

Управління освіти Луцької міської ради

(724 800, 728 058)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Під час спільного ...
Наступна новина: Олексій Кайда та Сергій ...

КОМЕНТАРІ