На Волині у Зведеному бюджеті 8 із 10 гривень – податкові платежі малого та середнього бізнесу

На Волині у Зведеному бюджеті 8 із 10 гривень – податкові платежі малого та середнього бізнесу

26.04.13 10:17 0 791
Частка надходжень від представників малого та середнього підприємництва області у Зведеному бюджеті в першому кварталі 2013 року склала 80,6 відсотка, або 421,8 мільйона гривень. Це на 2,3 відсотка більше, проти аналогічного періоду минулого року, – повідомив на спільному засіданні регіонального комітету з економічних реформ та регіональної ради підприємців у Волинській області, присвяченому обговоренню формування рівних та сприятливих умов для малого і середнього бізнесу, перший заступник голови ДПС у Волинській області Андрій Тимейчук.

Підприємці-фізичні особи у І кварталі цього року сплатили 38,6 мільйона гривень податкових платежів. Це майже 10 відсотків від усіх надходжень бюджету області. Серед цієї категорії платників податків теж спостерігається ріст надходжень, насамперед завдяки збільшенню сплати єдиного податку.

«Завдяки системній роботі всіх органів виконавчої влади, а також позитивними змінами у податковому законодавстві, в області збільшилася, у порівнянні з показниками минулих років, кількість фізичних осіб, які працюють із сплатою єдиного податку», – підкреслив Андрій Тимейчук.

Посадовець зазначив, що переформатування відносин із платниками податків на надання якісних послуг та запровадження сучасних електронних сервісів, дозволяє прогнозувати подальше зростання дохідної частини бюджетів усіх рівнів.

«Ми продовжуємо неухильно дотримуватися принципу зниження фіскального тиску. Це наше завдання, обумовлене реалізацією стратегічних завдань Міністерства доходів і зборів в цілому», – підсумував Андрій Тимейчук.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді відбудуться ...
Наступна новина: Ахметов відмовився платити ...

КОМЕНТАРІ