На Івано-Франківщині на Рожнятівщині відбулась чергова колегія РДА

На Івано-Франківщині на Рожнятівщині відбулась чергова колегія РДА

26.04.13 10:03 0 820
25 квітня відбулось чергове засідання колегії Рожнятівської райдержадміністрації, за участю начальників управлінь, відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників територіальних органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій району, селищних та сільських голів. Розпочав роботу колегії голова Рожнятівської РДА Микола Філіпович, який провів нагородження працівників різних сфер, що активно відзначились під час ліквідації наслідків снігової стихії.

На колегії було розглянуто питання підсумків виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку і бюджету району за І квартал 2013 року. Доповідали: Віра Сологуб – начальник управління економіки РДА, яка відмітила, що спільна робота структурних підрозділів райдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, сільських та селищних рад впродовж І кварталу 2013 року спрямовувалась на підвищення рівня життя населення на основі розвитку галузей економіки, раціонального використання наявного ресурсного потенціалу, створення умов для підприємницької діяльності.

Ростислав Баричка – начальник фінансового управління райдержадміністрації довів основні фінансові показники, відмітив позитивну тенденцію по ліквідації безробіття та доповів про стан виплати заробітної платні в бюджетній сфері. По даному питанню спів доповідали працівники відділу сільського господарства, держкомзему, культури та медицини. Голова райдержадміністрації також наголосив сільським та селищним головам вжити вичерпних заходів щодо виконання дохідної частини бюджетів відповідних рад, керівникам бюджетних установ забезпечити використання зекономлених коштів на вдосконалення впровадження нових технологій в опаленні установ.

Про роботу державної податкової інспекції в районі щодо забезпечення планових показників надходжень до бюджетів всіх рівнів, доповідав Василь Петрушко – начальник податкової інспекції в Рожнятівському районі, який звернув увагу на необхідність взяття під особистий контроль надходження податків, зборів та інших обов`язкових платежів до місцевих бюджетів району в 2013 році, особливо в останні дні місяця також проінформував, що за І-й квартал 2013 року по району забезпечено збору до Держбюджету в сумі 44601,5 тис. грн.

Про хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації № 96 від 01 квітня 2011 року «Про стан забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа» інформував Богдан Абрам – начальник служби у справах дітей, який акцентував на необхідностіздійсненні заходів з покращення житлових та майнових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. В цілому суттєвих проблем по даному питанні немає - констатував начальник служби.

Про хід виконання розпорядження райдержадміністрації № 249 від 20 серпня 2012 року «Про виконання окремих доручень голови обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка 20 квітня 2012 року, 01 травня 2012 року та 08 травня 2012 року» доповідав Микола Філіпович – голова райдержадміністрації. Який проінформував, що із 44 доручень, які були дані за підсумками зустрічі влади з громадою 26 виконано, 18 в стадії виконання.

Про результати роботи Рожнятівського РВ УМВС, ВДАІ за 2012 рік проінформував Ігор Візнюк – начальник Рожнятівського РВ УМВС. За його інформацією в районі протягом 2012 року було скоєно 52 ДТП, зафіксовано 1713 порушень Правил дорожнього руху та стягнуто штрафів за звітній період в сумі 508926,30 грн.

На завершення Микола Філіпович звернувся до голів сільських рад з проханням належно провести благоустрій до Великодніх свят, упорядкувати пам’ятні місця та вшанувати ветеранів війни.

Участь в роботі колегії взяла заступник директора департаменту економіки ОДА – Світлана Шкунда.

В цілому підсумовуючи роботу спільного засідання колегії райдержадміністрації та президії районної ради, були прийняті рішення із врахуванням пропозицій та зауважень, окремі питання доопрацьовуватимуться в робочому порядку.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фракція "Свободи" ...
Наступна новина: Підозрюваний у бостонському ...

КОМЕНТАРІ