Віктор Анушкевичус: «Наразі питання по вулиці Шевченка перебуває на рівні Прем’єр міністра України»

Віктор Анушкевичус: «Наразі питання по вулиці Шевченка перебуває на рівні Прем’єр міністра України»

26.04.13 16:47 0 1104
Var hupso_services=new Array("Twitter","Facebook","Google Plus");var icon_type = "icons";

Депутати заслухали питання про результати вжитих міським головою В.Анушкевичусом заходів по ремонту вул. Т.Шевченка

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус під час пленарного засідання сесії міської ради доповів щодо ситуації навколо завершення ремонту вулиці Шевченка.

Нагадаємо, що на святкування 350-ти річчя міста Івано-Франківська у 2012 році уряд виділив 10 млн. грн. Проте, з різних причин, місту вдалось освоїти тільки 3 млн. грн. На превеликий жаль Кабінет Міністрів України не передбачив неосвоєні містом кошти на 2013 рік, що фактично паралізувало центральну частину Івано-Франківська.

Віктор Анушкевичус зазначив, що на даний момент питання ще є невирішеним. Він повідомив, що вже неодноразово у цьому році звертався і до голови ОДА Михайла Вишиванюка, і до міністра регіонрозвитку, будівництва та ЖКГ Геннадія Темника, і до першого віце-прем’єр міністра Олександра Вілкула.

«Наразі питання по вулиці Шевченка перебуває на рівні Прем’єр міністра України» - зазначив міський голова Віктор Анушкевичус.

Депутати міської ради Олег Капустяк та Сергій Борзов висунули пропозицію все ж здійснити передбачену суму співфінансування на ремонт вулиці зі сторони міста у розмірі 2 млн. грн., адже мешканці вулиці та господарюючі на ній суб’єкти не можуть залишатись заручниками. А на наступній сесії міської ради заслухати доповідь міського голови щодо вжитих заходів з повернення коштів державної субвенції на ремонт вулиці Шевченка.

.soc_no a{color:#d6d6d6; font-size:8px;} .soc_yes a{color:#d6d6d6; font-size:8px;display:none;}SocButtons v1.4 < Попередня Наступна > Відеогалерея

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ