Семеро прикарпатців задекларували доходи більше одного мільйона гривень

Семеро прикарпатців задекларували доходи більше одного мільйона гривень

26.04.13 17:29 0 894
На семеро жителів Івано-Франківської області задекларували доходи за минулий рік більше одного мільйона гривень. Згідно поданих декларацій до сплати нараховано 861 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Всього до податкових інспекцій подано 7287 декларацій, з них 699 – в електронному вигляді. Громадяни задекларували минулорічні доходи на загальну суму 423,5 млн. грн., що більше на 143,1 млн.грн. в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. За даними поданих декларацій, громадянам нараховано до сплати 6,1 млн. грн. податку, до повернення – 3,9 млн.грн. В порівнянні з минулим роком нараховані до сплати суми податку збільшились на 2,2 млн.грн., або 56 відс.

Нагадаємо, 30 квітня 2013 року є останнім днем подання податкової декларації про майновий стан і доходи, отримані громадянами у 2012 році. З метою отримання податкової знижки декларацію можна подати до кінця року.

Детальна інформація щодо декларування доходів громадян, зразки заповнення декларації, консультації фахівців податкової служби та ін., розміщена на офіційному веб-порталі ДПС України в окремому розділі „Декларування громадянами майнового стану і доходів”.

Додаткові матеріали

Декларування доходів - конституційний обов"язок громадян (Завантажити)Листівка "Декларування доходів громадян" (Завантажити)Основні випадки подання декларації (Завантажити) Матеріали по темі

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині 26 квітня 2013 ...
Наступна новина: Щоб збагатити пишну славу ...

КОМЕНТАРІ