Богдан Матолич зустрівся з керівником Спільного Технічного Секретаріату Програми «Польща-Білорусь-Україна» Павлом Словіковскі

Богдан Матолич зустрівся з керівником Спільного Технічного Секретаріату Програми «Польща-Білорусь-Україна» Павлом Словіковскі

26.04.13 09:38 0 829
25 квітня, перший заступник голови облдержадміністрації Богдан Матолич провів зустріч із керівником Спільного Технічного Секретаріату Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна» 2007-2013 Павлом Словіковскі.

Під час зустрічі сторони обговорили результати другого та третього конкурсних відборів Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна» 2007-2013.

Зокрема, Богдан Матолич зазначив, що Львівщина має добрий результат в цьому напрямку, адже в рамках другого конкурсу відібрано 25 проектів, а за результатами третього конкурсного відбору – 6 парасолькових проектів за участю Львівської області.

Також у розмові із Павлом Словіковскі, перший заступник керівника області наголосив, що для Львівщини пріоритетними є проекти зі збереження культурної спадщини, а також розвитку індустріальних парків. Такі проекти, за словами Богдана Матолича, дозволяють покращити інвестиційний клімат в регіоні.

Своєю чергою, Павло Словіковскі відзначив значну активність Львівської області у Програмі транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна» 2007-2013, адже серед українських регіонів-учасників Львівщина подала найбільше заявок на конкурси. Окрім цього, він також додав, що бренч-офіс Спільного Технічного Секретаріату у Львові виконує важливу інформаційну підтримку реалізації Програми.

Також П.Словіковскі подякував Львівській обласній державній адміністрації за сприяння в реалізації Програми «Польща-Білорусь-Україна», котра, за його словами, є зразком міжрегіональної транскордонної співпраці.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: запрошуємо взяти ...
Наступна новина: Чернігівщина: До 100-річчя ...

КОМЕНТАРІ